Jeannette van Leeuwen-Boerman

Met veel plezier werk ik vele jaren binnen de fysiotherapie. Ik heb meerder specialisaties gedaan. De laatste jaren gaat mijn hart vooral uit naar de psychosomatische fysiotherapie.

Ik zie met name mensen met burnout, stress, hyperventilatie, angsten, vermoeidheid, slaapproblemen, BPPD, FNS, chronische(pijn) klachten, onverklaarde klachten en depressie.

Lichaam en geest kunnen uit balans zijn geraakt door allerlei oorzaken. In de behandeling kijken we naar het probleem achter de klacht en gaan op zoek naar een fijner en gezond leven met meer ruimte om te ademen, te ontspannen, te bewegen en fitter te voelen.

Ik werk met de methodieken ademtherapie, ontspanningstherapie, mindfulness, stressmanagement, acceptance and commitment therapy, focussing, lichaamsgerichte therapie, feldenkrais, katalepsie-inductie en oefentherapie bij FNS, manueel therapie, motivational interviewing, REBT, leefstijlcoaching en terugvalpreventie.

Als psychosomatisch fysiotherapeut ben ik BIG geregistreerd en sta in het kwaliteitsregister van het Keurmerk Fysiotherapie.
Ik ben lid van het NPSN(Netwerk psychosomatisch fysio- en oefentherapeuten), het netwerk FNS(Functionele neurologische stoornissen) en neem deel aan de Bewustzijnswerkplaats.

Meer weten? Op zoek naar veerkracht en herstel? Neem dan contact met mij op!

Jeannette van Leeuwen-Boerman
Polanerbaan 2
3447 GN Woerden
Nederland

Winkelwagen
Scroll naar boven