Ine Bakker stelt zich voor als nieuw bestuurslid

Mijn naam is Ine Bakker. Graag wil ik mij voorstellen als nieuw bestuurslid van NPSN.

Toen ik na mijn VWO een vervolgopleiding zocht, kwam ik per toeval bij de oefentherapie Mensendieck terecht. Wat mij in de oefentherapie aantrok, was het werken aan je eigen herstel. Ik heb eerst een aantal jaren gewerkt in een praktijk in Amsterdam. Ik merkte dat het leren omgaan met chronische aandoeningen en de psychosomatiek mij erg lag. Zo ben ik de opleiding voor psychosomatiek gaan volgen. Dit is een grote verrijking van mijn werk geworden. Samen met je patiënt werken aan herstel van de veerkracht van lichaam en geest. Inmiddels werk ik 25 jaar met veel plezier in een multidisciplinair gezondheidscentrum in Hilversum.

Veel patiënten stuiten op onbegrip en hebben al een lange zoektocht achter de rug als ze bij de psychosomatisch therapeut komen. Daarom is het belangrijk dat we meer bekendheid krijgen bij andere zorgverleners en patiënten. Hier ligt zeker nog een belangrijke taak voor ons.

Omdat ontwikkelingen niet stil staan, is het goed dat wij onze kennis delen en vergroten; met webinars, symposia, scholing en onderzoek. Hier wil ik me graag voor inzetten.

 

Winkelwagen
Scroll naar boven